Во овој момент, на Ирски - Македонски Речник има голем број на 6,681 зборови во ирски како 5,109 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го952,395 / изрази , меѓу 5,048 денес.
Тагови: Ирски - Македонски речник,Ирски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникИрски, Ирски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-irish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0150 / 0.0093 (18)
Вратете се на почетокот