Ирски - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "cum":
Ирски Македонски
Значи, ова е како да се каже "cum" за македонски.
 
До сега, 952,396 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 5,048 денес.
Тагови: cum, compose, invent, Ирски - Македонски речник,Ирски, Македонски , превод, онлајн речникИрски
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на translate-irish.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0220 / 0.0138 (31)
Вратете се на почетокот