Në këtë moment, Fjalor Irlandez - Anglisht ka një numër prej 6,681 fjalët në irlandez si 5,109 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 952,395 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 5,048 sot.
Tags: Fjalor Irlandez - Anglisht, Irlandez, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Irlandez, shërbimin e përkthimit Irlandez - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-irish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0134 / 0.0080 (18)
Mbrapsht në krye