Fjalor Irlandez - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "cum":
Irlandez Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "cum" në anglisht.
 
Deri tani, 952,396 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 5,048.
Tags: cum, compose, invent, Irlandez - Anglisht Fjalor, Irlandez, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Irlandez
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga translate-irish.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0211 / 0.0140 (31)
Mbrapsht në krye